De ploaia de reprosuri, il fereste purtatorul de cuvant si de umbrela: in spatele lui, al omului care ii duce greul ca un avocat, arhiepiscopul se face mic.

Teodosie Tomitzanul nu scoate o vorba de zile bune, de cand procurorii il tot ancheteaza! Daca ieri, epata prin opulenta.
Azi, pe arhiepiscopul Constantei nu l-a mai asteptat nimeni cu un covor rosu. Prelatul a venit la politie pentru ca n-a avut incotro si de aceasta data nu sustinatorii l-au asteptat, ci un preot rosu de furie.

"Esti platit de la bugetul de stat cu cu 76 de milioane pe luna (n.r. 7 600 de lei) si de la facultate cu 6 000 de lei pe luna. Trebuie sa dai un raspuns in fata opinie publice!", ii reproseaza oamenii.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record- wowbiz.ro

Preotul care a fost la un pas sa-l ia de guler pe ierarh slujeste de ani buni intr-oc omunitate din Canada. Omul sustine ca are o lista lunga de pacate. Toate, faradelegi de-ale lui Teodosie, musamalizate- spune el- de toata lumea: de la spagi, la amenintari si in final, lucruri mai grave!

"Masina Arhiepiscopiei a omorat un om acum noua ani. Suntetii acuzat de complicitate la omor. Afirma cu o emfaza netrebnica ca el reprezinta biserica. E posibil ca un asemenea om sa reprezinta biserica? Deturnarea de fonduri se vede foarte clar in complexul pe care si l-a ridicat la Dorna. Este vorba de milioane de euro, numai vinul de la Nazarcea, 60 de vagoane, valoreaza vreo 2 mil de euro, pentru cei 500 de euro pe care i-a primit, orice om de pe strada ar fi facut puscarie!", il acuza Preotul Gabriel Mascas.

"Spovedania" arhiepiscopului e ceruta si de alti preoti care sustin ca in loc de salarii au primit lumanari de la Teodosie. Din acest motiv, slujitorii bisericii au trimis o scrisoare catre Patriarhie prin care cer inlaturarea Tomitanului de pe tronul monahal.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si