Close sidebar
Close sidebar

Vizita cu scandal la politie a Preasfintitului Teodosie! Oamenii l-au imbrancit si i-au adus acuze grave

Adio covor roşu, plecăciuni şi sărutari de mâini, toate demne de un împărat! De asta are Înalt Preasfinţitul Teodosie parte numai la biserică, nu şi la poliţie. Venit să semneze pentru controlul judiciar, Arhiepiscopul Constanţei a fost întâmpinat de un preot ajuns la capătul răbdării. ##VIDEO31324##

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

De ploaia de reprosuri, il fereste purtatorul de cuvant si de umbrela: in spatele lui, al omului care ii duce greul ca un avocat, arhiepiscopul se face mic.

Teodosie Tomitzanul nu scoate o vorba de zile bune, de cand procurorii il tot ancheteaza! Daca ieri, epata prin opulenta.
Azi, pe arhiepiscopul Constantei nu l-a mai asteptat nimeni cu un covor rosu. Prelatul a venit la politie pentru ca n-a avut incotro si de aceasta data nu sustinatorii l-au asteptat, ci un preot rosu de furie. "Esti platit de la bugetul de stat cu cu 76 de milioane pe luna (n.r. 7 600 de lei) si de la facultate cu 6 000 de lei pe luna. Trebuie sa dai un raspuns in fata opinie publice!", ii reproseaza oamenii.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: S-a apucat de sală la 70 de ani și a slăbit 36 de kg. Acum, Joan e influenceriță de fitness și face senzație pe internet- antena3.ro

Preotul care a fost la un pas sa-l ia de guler pe ierarh slujeste de ani buni intr-oc omunitate din Canada. Omul sustine ca are o lista lunga de pacate. Toate, faradelegi de-ale lui Teodosie, musamalizate- spune el- de toata lumea: de la spagi, la amenintari si in final, lucruri mai grave!

"Masina Arhiepiscopiei a omorat un om acum noua ani.

Suntetii acuzat de complicitate la omor. Afirma cu o emfaza netrebnica ca el reprezinta biserica. E posibil ca un asemenea om sa reprezinta biserica? Deturnarea de fonduri se vede foarte clar in complexul pe care si l-a ridicat la Dorna. Este vorba de milioane de euro, numai vinul de la Nazarcea, 60 de vagoane, valoreaza vreo 2 mil de euro, pentru cei 500 de euro pe care i-a primit, orice om de pe strada ar fi facut puscarie!", il acuza Preotul Gabriel Mascas.

"Spovedania" arhiepiscopului e ceruta si de alti preoti care sustin ca in loc de salarii au primit lumanari de la Teodosie. Din acest motiv, slujitorii bisericii au trimis o scrisoare catre Patriarhie prin care cer inlaturarea Tomitanului de pe tronul monahal.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI