Adrian Cuculis, avocatul familiei victimelor decedate în tragedia de la 2 Mai, provocată de Vlad Pascu, a prezentat încercarea acestuia de a-și reduce pedeapsa prin „mediere”.

Pascu dorește mediere alături de familiile celor decedați în tragedia de la 2 Mai

Potrivit lui Cuculis, „în spatele adresei de <<mediere>>, care la prima vedere ar arăta o <<grijă față de victimele și persoanele vătămate ale acestei tragedii cauzate de Pascu>>, se ascunde de fapt o încercare meschină și parșivă de a arăta judecătorilor că Pascu a încercat <<diminuarea consecințelor infracțiunii>>”.

Citește și: Decizie de ultim moment în cazul lui Vlad Pascu, tânărul drogat care a provocat tragedia de la 2 Mai

Avocatul familiilor victimelor tragediei de la 2 Mai a mai adăugat că „încercarea nu presupune conform legii și reușirea diminuării, fapt pentru care documentul de sus arată sfidarea de care e capabilă familia asta”.

pascu

Vlad Pascu, autorul tragediei de la 2 Mai

[Sursa foto: Arhivă]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

De asemenea, avocatul Cuculis a făcut o comparație între situația lui Pascu și cea a polițistului Popescu, care a ucis-o pe Raisa.
„Prin comparație ne aducem aminte ca polițistul Popescu, cel care a ucis-o pe Raisa, a trimis o scrisoare olografă însă Pascu chiar a atins vârful sfidării ”, a adăugat Adrian Cuculis.

În consecință, avocatul a explicat că încercarea de mediere a lui Pascu a fost refuzată de toți cei implicați în procedură și de cei pe care îi reprezintă.


„A fost refuzată această încercare de <<mediere>> de către toți cei implicați în procedură și pe care îi reprezint”, a conchis avocatul Cuculis.

Vlad Pascu, în arest încă 30 de zile. Decizia magistraților

În urmă cu câteva zile, Vlad Pascu, autorul accidentului teribil de 2 Mai în care au pierit doi adolescenți, a fost supus măsurii arestului pentru încă 30 de zile. Magistrații au luat această decizie miercurea trecută, iar măsura a putut fi contestată în termen de 48 de ore.

Citește și: Maru, presupusul dealer al lui Vlad Pascu rămâne în arest preventiv. Alți doi tineri au fost plasați sub control judiciar pentru 60 de zile

Se cunoște faptul că, în primă fază, Pascu a cerut înlocuirea arestului preventiv cu o altă măsură, însă, cererea i-a fost respinsă.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Constată legalitatea şi temeinicia arestării preventive a inculpatului Pascu Matei Vlad şi menţine arestarea preventivă a inculpatului arestat în baza mandatului de arestare preventivă nr.15/UP din data de 20.08.2023, emis de Judecătoria Mangalia în dosarul nr.4085/254/2023. Respinge cererile formulate de apărătorul inculpatului de revocare a măsurii arestării preventive şi înlocuirea cu o altă măsură, ca neîntemeiate. Măsura dispusă va fi adusă la cunoştinţa inculpatului prin administraţia locului de deţinere. În baza art.275 alin.3 Noul Cod proc.pen. cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului”, a arătat atunci instanța.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si