Close sidebar
Close sidebar

Volkswagen prezinta in noiembrie noul VW Golf 7 care va avea un interior modificat si motoare noi

Volkswagen a anuntat ca va prezenta in luna noiembrie a acestui an un nou Golf, care va avea un interior modificat si motoare noi.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit automarket.ro, noul model este o imbunatatire a celei mai bine vandut model european. Cum noul Golf 8 va fi lansat abia in 2019, cei de la Volkswagen pregatesc un facelift al lui Golf 7.

Exteriorul va ramane in stilul clasic, insa vor exista schimbari majore la interior, unde designerii vor introduce un display Virtual Cockpit de 12.5 inch. Totodata, vor fi incluite easurile clasice de bord, urmând sa fie element opţional pe noul model.. Si display-ul central va avea o diagonala de 9.5 inch in format 16:9 si va oferi posibilitatea de a comanda funcţiile de baza ale sistemului multimedia prin gesturi.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Totodata, noul Golf vor avea posibilitatea de a rula semi-autonom. Viteza maxima este insa de 40 de k,/h in traficul aglomerat.

O alta schimbare majora este inlocuirea motoarelor 1.2 TSI cu 1.0 Turbo. Se vorbeste si de versiuni imbunataţite ale cunoscutelor motoare pe benzina de 1.4 litri turbo. Jurnalistii britanici susţin ca varianta Golf GTI va ave asub capota acelasi 2.0 Turbo, modificat insa pentru a scoate mai mulţi cai decât se intâmpla acum, când dezvolta 220, respectiv 230 CP in versiune Performance.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI