Se prezinta drept vrajitoarea Mercedeza din Romania. Se lauda ca vede intr-o aura soarta omului de la mii de kilometri distanta, asa ca de ce n-ar profita? Vrea sa o credem pe cuvant ca poate dezlega chiar si farmecele spaniolilor sau pe cele ale englezilor cu toate ca nu stie boaba de limba straina. Ne-am convins de asta indata ce am sunat-o, cu o poveste inventata.

"V-am sunat pentru ca am niste probleme in dragoste.

Bine, dar nu vorbesc romaneste"

"Ai probleme? Am probleme, da"

Ca sa nu le chinuim prea tare pe bietele clarvazatoare, vorbim pe limba lor. Dam, de aceasta data, peste sora Magdalena, care se recomanda a fi "un inger trimis de Dumnezeu ca sa spele pacatele lumii". Nici n-am apucat bine sa spunem "buna ziua" ca a si ghicit necazul.

"Vad aici-sa doua femei, doua dusmance, care te staruie pana cazi. Una mai tanara, una mai batrana"  

Si tot prin telefon... vine si leacul!

"Ai nevoie de 3 flori rosii, 3 fire de busuioc, o sticla de apa plata la jumate, da un maieu sau un chilot intors pe dos de-al lui, sa il pui pe o masuta, trei lumanari si trebuie sa iti fac o dezlegare. Iti promit, iti garantez ca la prima sedinta, cazul tau se rezolva."


Fireste, nimic nu e gratis.

" Va costa 390 de lei"

"Deci mergeti si cumparati tot ce v-am spus eu, trimiteti banutii, vi se platesc lucrarile, ca sa poata intra si in biserica platitem, ca vi se vor face 49 de ritualuri"

SINCRON SULTANA: "Sunt medici buni si mai putin buni, care au facut malpraxis. Asa si cu vrajitoarele...
sunt bune, dar sunt si unele care doar imita ghicitul, vrajitoria"

Foc si para sunt autoproclamatele regine ale magiei. Spun ca numai ele au puteri miraculoase, nicidecum cei care pretind ca vindeca boli si dezleaga farmece prin telefon. Acestia ar fi... impostori. Daca sunt dovedite, inselaciunile pot fi condamnate cu ani grei de inchisoare.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si