Potrivit autorităţilor vrâncene, iniţial au fost 7 muncitori confirmaţi, iar miercuri testele au avut rezultate pozitive pentru încă 21 de muncitori infectaţi cu noul coronavirus.

Citeste si: Coronavirus România 13 mai 2020: 224 de noi cazuri de îmbolnăvire. Bilanţul total ajunge la 16.002

Toţi cei 21 de bolnavi confirmaţi miercuri au fost duşi la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Focşani, unde sunt evaluaţi de medici.

Din primele date reiese că este vorba de cazuri uşoare şi chiar de persoane asimptomatice.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Au fost testaţi de către DSP Vrancea. Se pare că nu sunt forme grave, iar dacă se va constatat asta, cei care sunt asimptomatici vor merge într-o staţie de carantinare”, a declarat directorul medical al Spitalului Judeţean Focşani Gabriel Negoiţă.

Citeste si: BAC 2020 și Evaluare Națională 2020. Noi măsuri pentru elevi și profesori

Potrivit unor surse locale, muncitorii asimptomatici din Sri Lanka care lucrează în Vrancea ar putea fi carantinaţi în tabăra de la Gălăciuc.

În judeţul Vrancea se înregistrează, potrivit raportărilor Grupului de Comunicare Strategică, 467 de persoane infectate cu noul coronavirus.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si