Close sidebar
Close sidebar

Vrancea: Cinci raniti dupa ce patru masini s-au ciocnit pe DN 2

Cinci persoane au fost ranite, joi seara, intr-un accident in care au fost implicate patru autovehicule, pe DN 2 E 85, intre Focsani si Garoafa. Doua dintre victime sunt in stare grava, iar traficul este blocat.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprezentantilor IPJ Vrancea, patru autovehicule sunt implicate, joi seara, intr-un grav accident de circulatie produs pe DN 2 E 85, intre Focsani si Garoafa.

Din primele informatii, numarul ranitilor la acest moment se ridica  la cinci. Una dintre victime este incarcerata, iar pentru scoaterea ei intervin pompierii cu echipajul de la descarcerare.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

La fata locului sunt mobilizate si mai multe echipaje de Politie, Ambulanta si echipaje SMURD care intervin pentru preluarea victimelor. Pana acum, doi raniti au fost preluati de salvari si dusi la spital.

Traficul pe DN 2 E 85, intre Focsani si Garoafa este complet blocat. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI