Close sidebar
Close sidebar

Vranceanul care a abuzat o copila de 12 ani le-a spus judecatorilor ca s-a jucat "de-a v-ati ascunselea"

Tanarul in varsta de 26 de ani din comuna Popesti care a batut cu pumnii si picioarele o fata de 12 ani, apoi a abuzat -o, le-a spus judecatorilor ca "s-a jucat de-a v-ati ascunselea" cu copila aproximativ 15-20 de minute.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Victima si agresorul sunt vecini, iar in seara zilei de 28 aprilie, George Nicusor a lovit-o cu puminii si picioarele pe fata, a abuzat -o si i-a provocat leziuni ce au necesitat 6-7 zile de ingrijiri medicale, scrie Monitorul de Vrancea.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Audiat, inculpatul a spus ca nu isi aminteste ca aceste lucruri sa se fi intamplat. El spune ca in seara respectiva, el si alte persoane s-au jucat de-a v-ati ascunselea. El si fata au stat in ascunzatoare aproximativ 15-20 de minute, dar nu isi aduce aminte sa o fi abuzat.

Tanarul de 26 de ani a fost arestat preventiv. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI