Toamna începe să își facă simțită prezența, chiar dacă vremea se va menține caldă în data de 25 septembrie. Cerul va fi variabil, cu innorări temporar accentuate la munte, în nord-vestul, vestul, centrul și sud-estul tării, unde local vor fi averse, descărcări electrice și unele intensificări ale vântului.

Temperaturile maxime se vor încadra între 22 de grade în nord-vestul teritoriului și 30 de grade în sudul extrem. 

Citeste si: Nou focar de covid-19 pe teritoriul țării. 21 de cazuri confirmate

Vremea la București 

În Capitală, vremea se va menține caldă pentru această perioadă a anului. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Avion prăbușit după o aventură ca în filme. Morți, arme și droguri descoperite la locul prăbușirii

Vremea la munte și la mare 

La munte, valorile termice se vor situa peste mediile multianuale, cu maxime la nivelul zonei între 16 şi 18 grade şi minime tot mai ridicate, ce se vor apropia de 10 grade. Vremea se va răci abia de duminică, iar pentru finalul lunii sunt prognozate maxime, în medie de 10 grade şi minime de 2...4 grade.

Citeste si: Coronavirus: România, pe lista neagră. Cele 7 țări care provoacă îngrijorare în valul doi

În Dobrogea, se vor atinge valori de temperatură în jur de 26 de grade. Răcirea se va resimţi şi la nivelul acestei regiuni abia spre finalul lunii septembrie, când sunt estimate maxime, în medie, de 20 de grade. Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi mai ridicată sâmbătă, 26 septembrie.

Citeste si: VIDEO- Săteni disperați. Lupii dau atac după atac

La mare, vremea va fi caldă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în timpul zilei, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab şi moderat, în uşoară intensificare după-amiaza. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 şi 25 de grade, iar cele minime vor fi de 18... 19 grade. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 20 şi 22 de grade.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si