Close sidebar
Close sidebar

Weekendul acesta se da startul paradelor spectaculoase, competitiilor pline de culoare si petrecerilor in aer liber

Fie vremea cat de rea, nu ratati distractia! Se da startul paradelor spectaculoase, competitiilor pline de culoare si petrecerilor in aer liber! Aflati unde si cand din rubrica Stirilor Kanal D "Ce faci in weekend?".

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Doamnelor si domnilor, bine v-am regasit! Fie vremea cat de rea, nu ratati distractia! A inceput cel mai mare festival auto-moto-gastronomic. Combinatia perfecta pentru toata familia.

The Color Run

Bucurestiul se coloreaza in acest weekend! Cea mai distractiva cursa va lua startul de la biblioteca nationala sambata de la ora 14, iar traseul va avea cinci kilometri. Distractia continua si dupa finish, cu un urias festival plin de pudra colorata.

Refacere dupa masa de Paste

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ati exagerat cu mancarea si licoarea de sarbatatorile pascale? Nu-I nimic! Reflexoterapia si impachetarile cu spirulina vie fac minuni dupa masa imbelsugata de Paste. Cateva ore de relaxare si deja va puneti imediat pe picioare.

Relaxare in Maramures

De relaxare nu vor avea parte cei care isi serbeaza ziua onomastica in acest weekend! La multi ani, Gheorge, dar fi atent oricat te-ai ascunde, nu scapi neudat! Iata traditiile din Maramures.

Atentie soferi, pregatiti-va! incepe sezonul moto cu o parada spectaculoasa!

Ce vedem la cinema

Ce mai putem sa facem in weekend? Sa mergem la cinema! vin si cu o propunere romaneasca 100%. Filmul „Vizitatorul” spune povestea unui cuplu la inceputul vieii care se muta in marele oraa cu chirie. Insa din acest moment incepe un joc nebun.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI