Cei doi tineri au fost dati disparuti in apele raului Mures, pe raza comunei Vintu de Jos, in jurul orei 17.40. Acestia s-ar fi aflat la scaldat, mai jos de podul de la Vurpar. Disparitia lor a fost semnalata prin apel la 112.

Citeste si: Concluzia finala in cazul Marianei Odica, menajera romanca gasita moarta in Italia. Ce au surprins camerele de supraveghere din locuinta

Deocamdata, nu se stie exact cum s-a intamplat totul. Potrivit localnicilor, se pare ca fetita de 13 ani, care se afla in apa impreuna cu o alta fata de varsta apropiata, pareau sa nu mai poata iesi la suprafata, iar baiatul de 17 ani si un alt tanar au sarit in ajutorul lor. Adolescentul care a sarit alaturi de baiatul decedat ar fi fost salvat de un tanar politist (Raduvici Dan) aflat in zona.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Baiatul de 17 ani a fost gasit si adus la mal in jurul orei 19.00,

insa, din nefericire, toate eforturile medicilor, care l-au resuscitat timp de peste 40 de minute, au fost zadarnice, iar tanarul a fost declarat decedat.

In jurul orei 20.15, a fost adus la mal si corpul fetitei de 13 ani. Echipajele de interventie au efectuat manevre de resuscitare si in cazul acesteia, insa din pacate fara niciun rezultat, scrie ziarulunirea.ro.

Sursa foto: ziarulunirea.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si