Pe aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Capitală, în prima partea a zilei de duminică, 13 zboruri au anunțat întârzieri.

Zboruri în plin sezon turistic pe cele mai aeroporturi

De zboruri întârziate au avut parte și călătorii din aeroportul Barajas din Madrid, unul dintre cele mai mari din Europa. Aproximativ 20 de curse au fost întârziate, dintre care și un zbor spre București care a avut o oră întârziere, potrivit stirileprotv.ro.

Citește și: O femeie s-a stins din viață în avion. Aterizare de urgență

Aceeași sursă mai menționează faptul că reprezentanții aeroporturilor din România sunt de părere că întârzierile apar din cauza problemelor de pe aeroporturi, dar și ale unor companii aviatice.

Citește și: Zeci de mii de zboruri ar putea fi întârziate sau anulate în această vară. Controlorii traficului aerian din Europa anunță greve

Astfel, specialiștii avertizează că situația s-ar putea agrava în condițiile în care controlorii de trafic sunt nemulțumiți de nivelul salariilor și amenință cu greva.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citește și: EXCLUSIV: Destinațiile alese de români pentru vara 2023/ Răzvan Pascu: ”Rămân la mare căutare destinațiile ”de masă”, iar toamna Dubai și Iordania sunt tot mai solicitate”

Scandal la bordul unui avion! Doi bărbați s-au luat la bătaie și au întârziat cursa două ore

Călătorie cu năbădăi spre Londra! Doi bărbaţi s-au luat la bătaie în avion, după ce unul dintre ei nu l-a lăsat pe cel de-al doilea să treacă pentru a ajunge la locul lui. 

Momente tensionate la bordul unui avion cu destinația Londra! Pasagerii s-au temut că nu vor mai ajunge acasă după ce doi bărbați s-au luat la bătaie dintr-un motiv absolut banal.

Citește și:  Momente tensionante pentru sute de români! Au rămas blocați într-un aeroport din Italia după ce compania cu care zburau a anulat cursa

Totul a pornit de la faptul că unul dintre bărbați nu l-a lăsat pe cel de-al doilea să treacă pentru a ajunge la locul lui. 

Cei care se aflau la  bordul aeronavei au încercat să aplaneze conflictul dintre scandalagii, încercând să-i despartă, din păcate fără un rezultat pozitiv.

Scandalul din zbor a provocat o întârziere de 2 ore

Pentru a-i despărți pe cei doi indivizi, dar și pentru a calma spiritele, a fost nevoie de intervenţia mai multor membri ai echipajului.

Citește și:  Zeci de mii de zboruri ar putea fi întârziate sau anulate în această vară. Controlorii traficului aerian din Europa anunță greve

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si:  Tânărul de 19 ani care a fost înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova urmează să fie externat din spital astăzi. A supraviețuit atacului, dar a rămas fără prietena lui, Melis- kanald.ro

Citeste si:  Mara Bănică, lăsată cu ochii-n soare și fără bani: „Ulterior am înțeles de ce: amanta”- wowbiz.ro

Cursa cu destinația finală Londra a avut o întârziere de două ore, acest lucru creând nemulțumire în rândul celor de la bord.

În timp ce oamenii încercau să-i despartă pe scandalagii, la bordul aeronavei mai mulţi pasageri au fost auziţi în timp ce strigau că nu vor mai ajungă niciodată acasă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si