De asemenea, apa se scurge de pe versanţi, la faţa locului intervenind pompierii cu mai multe autospeciale. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, ploile din ultimele ore au creat inundaţii în zeci de gospodării din mai multe localităţi din estul judeţului, scrie News. 

Cele mai afectate localităţi au fost Bara şi Cladova, unde apa venită de pe versanţi şi ploaia puternică au dus la inundarea străzilor.

În Bara, 30 de gospodării au fost inundate de ape. În comună pompierii intervin cu două bărci, două motopompe de mare capacitate şi trei autospeciale şi un microbuz.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

La Cladova, apa a inundat mai multe străzi şi curţi ale oamenilor şi a pătruns şi în case.

Apele au inundat si cateva zeci de gospodării din satul Ierşnic.

„La Detaşamentul de pompieri Lugoj s-a dispus creşterea capacităţii operaţionale. Sunt afectate mai grav localităţile Bara, Cladova, şi Ierşnic. Sunt 35-40 gospodării inundate”, au transmis reprezentanţii ISU Timiş.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si