Iadul s-a dezlantuit, in miez de noapte, chiar in dreptul bisericii din Gura Humorului. (biserica la min 1.15, incendiu mansarda)  Mansarda unui bloc plin cu locatari a fost cuprinsa de un foc. Pompierii s-au luptat ore-n sir cu flacarile care se ridicau pana la cer.

Eforturile pompierilor pareau zadarnice- focul de la mansarda din lemn s-a extins rapid, iar interventia a durat toata noaptea.

5 locatari s-au intoxicat cu fum- printre ei, si un copil de numai 4 ani, care a ajuns de urgenta la spital.

"Au fost mobilizate pe rand 16 autospeciale, din care 4 autoscari si o ambulanta smurd. Incendiul a fost lichidat in totalitate la ora"

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Lacrimi si amaraciune i-au ramas acestui barbat, dupa ce apartamentul lui cu 3 camere a ars in intregime. Bietul om s-a salvat din ghearele focului ca prin minune si a ramas doar cu hainele de pe el.

"Cum ma vedeti, n-a batut nimeni in usa, am sarit de pe un geam la altul, am avut noroc cu vecinul, care m-a vazut si mi-a deschis geamul si am sarit de la mine la el... de la etajul 5"

In prag de sarbatori, zeci de familii evacuate din bloc au ajuns sub cerul liber.

25 de persoane din cele 44 evacuate azi-noapte isi vor petrece Pastele la un colegiu din oras, unde primaria le va asigura mesele zilnice.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si