Close sidebar
Close sidebar

Zelenski despre Putin: „Nu sunt sigur pe deplin că este în viață. Nu știu cine ia deciziile”

Zelenski a vorbit astăzi în fața participanților la forumul economic de la Davos că nu știe cine ia deciziile Rusiei, în raport cu aparițiile lui Putin la televizor.

Maria Stiuca,

Zelenski despre Putin: „Nu sunt sigur pe deplin că este în viață. Nu știu cine ia deciziile”

[Sursa foto: Gândul]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Aparițiile televizate ale lui Putin au fost înregistrate separat de fundalul care a fost suprapus ulterior pe video, potrivit experților, astfel că, liderul ucrainean, Volodimir Zelenski a discutat despre acest lucru.

Zelenski își spune părerea despre Putin

Președintele Ucrainei a declarat că: „Nu înțeleg cu cine și despre ce să vorbesc. Nu sunt sigur că președintele Rusiei, care apare uneori – oamenii de televiziune vor înțelege – pe „chroma key”, nu prea înțeleg ce este.

Nu sunt sigur pe deplin că este în viață. Nu știu cine ia deciziile. Nu prea înțeleg cum le poți promite liderilor europeni un lucru, iar a doua zi să lansezi o invazie pe scară largă a unei țări. Nu înțeleg cu cine avem de-a face. Când spunem <discuții de="" pace="">, nu prea înțeleg cu cine ar trebui să negociem. Prăpastia dintre noi este adâncă, dar ei au săpat-o. Putin este cel care stă cu o lopată.
Și va rămâne cu această lopată în istorie".

Citește și: Fostul președinte rus Dmitri Medvedev amenință din nou cu războiul nuclear

Rusia pregătește o nouă ofensivă în Ucraina. Ce a cerut Zelenski la Davos

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski s-a adresat miercuri miliardarilor, oamenilor de afaceri şi politicienilor care participă la Forumul Economic Mondial de la Davos şi le-a spus că livrările occidentale de tancuri şi unităţi de apărare antiaeriană ar trebui să ajungă în Ucraina mai repede, înainte ca Rusia să-şi desfăşoare noi atacuri.

La rândul său, preşedintele polonez Andrzej Duda a declarat că se teme că  Rusia pregăteşte o nouă ofensivă în Ucraina  în următoarele luni, adăugând că este crucial să-i fie oferit sprijin suplimentar Kievului, constând în tancuri şi rachete moderne.

Citește și:  VIDEO- Cine era Denis Monastirski, ministrul de Interne al Ucrainei, ucis în accidentul de elicopter

"Ruşii sunt încă foarte puternici şi ne temem că se pregătesc pentru o nouă ofensivă peste câteva luni, aşa că este crucial să trimitem sprijin suplimentar Ucrainei, în special tancuri moderne şi rachete

moderne", a declarat Andrzej Duda la reuniunea anuală a Forumului Economic Mondial de la Davos.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește și:  Moscova aduce moartea în Ucraina

Luând cuvântul după discursul special al preşedintelui Volodimir Zelenski, care s-a adresat prin videoconferinţă, Andrzej Duda a arătat că nivelul actual de asistenţă oferit Ucrainei este inadecvat şi de aceea este crucial să-i fie oferit sprijin suplimentar Kievului, cu tancuri şi rachete moderne.

Președintele Poloniei: "Rusia a făcut să devină realitate unele dintre cele mai rele scenarii"

Preşedintele polonez a mai declarat că războiul din Ucraina "a făcut să devină realitate unele dintre cele mai rele scenarii", relatează News.ro.

"Până de curând, mulţi experţi din Europa de Vest nu făceau decât să zâmbească atunci când erau menţionate aceste scenarii. Noi, poporul polonez, printre alţii, le conturam foarte clar", a punctat liderul de la Varşovia.

Citește și: Zelenski a fost dat în judecată de un preot român. Care este motivul

Ce a cerut Zelenski la Davos

Zelenski s-a adresat prin videoconferinţă participanţilor de la Davos, iar discursul său vine cu două zile înainte ca aliaţii occidentali să se întâlnească, vineri, la baza aeriană Ramstein din Germania, în condiţiile în care marea întrebare care stă pe buzele tuturor este dacă Berlinul va permite ca tancurile sale de luptă Leopard să fie furnizate Kievului pentru a ajuta la alungarea forţelor ruseşti.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește și:  Volodimir Zelenski: 6 copii au fost scoși de sub dărâmături Dnipro

"Aprovizionarea Ucrainei cu sisteme de apărare aeriană trebuie să se facă înainte de următoarele atacuri cu rachete ale Rusiei", a declarat Zelenski. "Livrările de tancuri occidentale trebuie să vină înainte de o nouă invazie a tancurilor ruseşti", a punctat el.

La aproape 11 luni de când Rusia şi-a invadat vecinul, forţele Moscovei deţin teritorii în estul şi sudul Ucrainei. Luni de zile, Kievul a ţinut piept forţelor ruse pe câmpul de luptă, dar Moscova a cheltuit resurse uriaşe pentru a încerca să avanseze în est.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI