De-a lungul carierei sale, muzicianul a urcat pe scena alaturi de toate numele importante ale pop-rockului romanesc incepand cu 1974 cand a aparut in Semnal M si Actustic T 74. Vestea care a indoliat intreaga tara, nu doar colegii de breasla a fost data de fostul sau coleg de trupa, Costi Catamasan, cel care a infiintat, alaturi de Teo Peter, trupa Compact, dar si de stefan Nagy de la Semnal M, potrivit sursei citate.

Formatia Compact a luat fiinta in 1977, in Cluj-Napoca, avand ca membri pe: Marius 'Bubu' Luca- chitara, voce; Cornel Moldovan- chitara, voce; Ladislau Balazs- tobe; Constantin Camarasan- chitara; Teo Peter- bas. Debuteaza pe scena Clubului Universitatii. in decembrie 1977, participa la Galele 'Saptamina' din Bucuresti, unde lanseaza piesa 'Spatii', semnata de Cornel Moldovan.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si