Close sidebar
Close sidebar

Zi importanta in dosarul Colectiv. Judecatorii decid daca statul plateste despagubiri

Judecatorii ar trebui sa decida, luni, daca vor introduce statul in dosarul Colectiv, pentru plata prejudiciilor. in acest caz, s-au constituit parti civile 139 de persoane, 11 spitale si cinci institutii, dar judecata pe fond nu a inceput inca, la mai bine de doi de la producerea tragediei.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Decizia de amanare, motivata de instanta prin faptul ca nu au fost citate doua parti civile in Italia, i-a nemultumit pe parintii tinerilor decedati in urma incendiului de la Colectiv.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Patronii clubului Colectiv- Alin George Anastasescu, Paul Gancea si Costin Mincu- sunt acuzati de ucidere din culpa, vatamare corporala si neluarea masurilor legale de securitate si sanatate in munca. in dosar mai sunt judecati Daniela Nita- patroana firmei de artificii SC Golden Ideas Fireworks Artists SRL, Cristian Nita (director) si Viorel Zaharia (pirotehnist), precum si persoanele juridice SC Colectiv Club SRL si SC Golden Ideas Fireworks Artists SRL.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI