Vlad Pascu va afla astăzi dacă va fi sau nu judecat în stare de libertate. Cererea lui Vlad Pascu a fost revocată în primă fază de Judecătoria Mangalia în urmă cu 2 luni când a solicitat înlocuirea pedepsei cu una mai blândă.

Magistrații au fost de părere că cererea lui Vlad Pascu a fost neîntemeiată. Tânărul care a ucis doi adolescenți vrea în continuare să fie judecat în libertate astfel că a contestat decizia judecătorilor.

Vlad Pascu își dorește să fie cercetat în stare de libertate

Pe 19 august 2023, Vlad Pascu s-a urcat la volan fiind sub influența drogurilor și a lovit un grup de tineri în localitatea constănțeană 2 Mai.

Două persoane și-au pierdut viețile, iar alți trei tineri au fost răniți.

Vlad Pascu a fugit de la locul accidentului pe care l-a provocat și a fost găsit de polițiști în Vama Veche. În urma testelor efectuate, s-a constatat că Vlad Pascu se afla sub influența mai multor substanțe printre care cocaină, amfetamină şi metamfetamină.

Citește și: Tatăl lui Sebi, băiatul mort în accidentul de la 2 Mai, își strigă durerea la finalul celui mai greu an: „Am aflat ce înseamnă dorul”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Procurorii l-au trimis în judecată pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă dar şi conducerea unui vehicul sub influenţa drogurilor şi părăsirea locului accidentului.

În luna decembrie a anului trecut, Tribunalul Constanţa a hotărât să respingă ca nefondată contestaţia lui Vlad Pascu la decizia Judecătoriei Mangalia de prelungire a arestului preventiv.

Marți, 19 decembrie 2023, Tribunalul Constanța a hotărât respingerea ca nefondată a contestației lui Vlad Pascu, la decizia Judecătoriei Mangalia de prelungire a arestului preventiv.

Citește și: „Spiridușul” lui Moș Crăciun, prins cu droguri la trecerea frontierei. Un tânăr de 19 ani a ascuns substanțe interzise în papucii de Crăciun

“Respinge ca nefondată contestaţia formulată de inculpatul Pascu Matei Vlad împotriva încheierii din 05.12.2023 a Judecătoriei Mangalia, pronunţată în dosarul penal nr. 4989/254/2023/a4. În baza art. 275 alin. 2 C.proc.pen. obligă contestatorul inculpat Pascu Matei Vlad la plata sumei de 400 lei cu titlu de cheltuieli judiciare efectuate de stat. Definitivă”, se arată în minuta instanţei.

Pe data de 5 decembrie, Judecătoria Mangalia a decis prelungirea arestului preventiv pentru 30 de zile pentru Vlad Pascu.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

De asemenea, procurorii DIICOT l-au trimis în judecată, într-un alt dosar, pentru trafic de droguri, pentru determinarea unei persoane să dea declaraţii mincinoase sau să nu prezinte probe şi pentru punerea la dispoziţie a locuinţei pentru consum de droguri.

Citește și: De ce s-a sinucis actorul de 48 de ani Lee Sun Kyun, la trei ani după ce a câștigat premiul Oscar. A lăsat un bilet de adio

Acest dosar va fi judecat la Tribunalul Bucureşti, potrivit Realitatea.net.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si