Situatii la limita in Bucegi, in amonte Busteni. Acolo, un alpinist de 50 de ani s-a ranit grav dupa ce a cazut mai bine de 200 de metri intr-o rapa.
Salvamontistii au fost anuntati de prietenul alpinistului ranit ca victima este constienta, dar ca a fost ranita destul de grav. 15 salvamontisti au participat la dificila misiune. Cand au ajuns la el, au realizat ca barbatul avea un picior rupt si a fost ranit la cap.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Actiunea s-a incheiat dupa mai bine de sapte ore de la primirea apelului la 112. Operatiunea a fost una extrem de dificila pentru ca victima a fost transportata pe targa pana la baza muntelui, iar salvamontistii au traversat prin zone cu gheata si rape adanci. Din Busteni, alpinistul ranit a fost dus la Spitalul Judetean Ploiesti.

Si in judetul Brasov au fost probleme seara trecuta. O tanara de 27 de ani si un barbat de 28 de ani din Franta au ajuns la spital cu picioarele fracturate si contuzii la cap.

Cei doi alpinisti amatori au cazut de la inaltime in zona Valea Sambetei din Muntii Fagaras. Tinerii au fost salvati si transportati la spital.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si