Reprezentativa Rusiei a eliminat, duminica, selectionata Spaniei, in optimile de finala ale Cupei Mondiale, impunandu-se cu scorul de 4-3 la loviturile de departajare. A fost primul meci de la actuala editie a CM ajuns la lovituri de departajare si prima partida din istoria competitiei la care cele doua echipe au facut cate patru schimbari.

Pe stadionul Lujniki, din Moscova, la finalul prelungirilor scorul era 1-1. Spania a deschis scorul printr-un autogol al lui Ignasevici, in minurul 12.

Pentru Rusia a inscris Dziuba ’41 (penalti).

1-0: Ignasevici a trimis mingea in propria poarta dupa o lovitura libera executata de Asensio.

1-1: Dziuba a executat un penalti acordat pentru un hent in careu al lui Gerard Pique.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

La loviturile de departajare, pentru Rusia au marcat Smolov, Ignasevici, Golovin si Cerisev.

Pentru Spania au marcat Iniesta, Pique si Ramos. Au ratat Koke si Iago Aspas.

Rusul Aleksandr Erohin, care a intrat pe teren in minutul 97, in locul lui Kuzaiev, este primul jucator face face obiectul celei de-a patra schimbari la un meci la Cupa Mondiala. si spaniolii au facut apoi a patra schimbare, Rodrigo intrand in locul lui Asensio, in minutul 104.

Spania: De Gea – Nacho (Carvajal ’70), Pique, Sergio Ramos, Alba- Koke, Busquets- D. Silva (Iniesta ’67), Isco, Asensio (Rodrigo ‘104)- Diego Costa (Aspas ’80). Selectioner: Fernando Hierro

Rusia: Akinfeïev- M. Fernandes, Kutepov, Ignasevici, Koudriasov, Jirkov (Granat ’46) – Samedov (Cerisev ’61), Zobnin, Kuziaev (Erohin ’97) – Dziuba (Smolov ’65), Golovin. Selectioner: Stanislav Cercesov.

Meciul a fost arbitrat de olandezul Bjorn Kuipers.

In sferturi, Rusia va intalni castigatoarea partidei din optimi Croatia – Danemarca, programata la ora 21.00, la Nijni Novgorod.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si