Close sidebar
Close sidebar

Zodii care vor calca stramb in 2018. Vezi de cine trebuie sa te feresti!

Zodiile care vor fi infidele in 2018. Ele nu vor reusi sa isi tina impulsurile sub control, ceea ce le va predispune sa isi insele perechea.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Berbec

Din pacate, nativii din Berbec nu au o reputatie prea buna atunci cand vine vorba de iubire. Berbecul este cel mai infidel semn din zodiac, mereu in cautare de noi aventuri si provocari. Acest lucru inseamna ca nici in 2018 nu va putea rezista tentatiilor, dar si provocarii de a cuceri pe oricine ii iese in cale. Acest nativ este carismatic, prietenos si orientat spre viitor.

Citeste si: Copiii dispăruți ai milionarului Adrian Marțian au fost aduși în țară. Cei trei frați ar fi fost scoși din România cu un TIR- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Un român gelos din Italia a vrut să-și arunce de la etaj soția, dar a fost oprit de fiica lor. Scenele la care a asistat adolescenta- antena3.ro

Nevoile lui se vor afla mereu pe primul loc, iar persoana fata de care este cel mai loial este chiar el insusi. Desi poate fi infidel, nu va nega niciodata fapta sa. iti va spune in fata ca sunteti adulti si ca trebuie sa intelegi ca uneori putina aventura nu strica.
 

Gemeni
Orice petrecere cu acest nativ este una reusita. Acest lucru se datoreaza faptului ca este deschis si sociabil si te face sa te simti extraordinar in prezenta lui.

in ciuda sarmului lui aparte, nativul poate fi destul de libertin, dar si infidel intr-o relatie.

Cele doua parti ale personalitatii sale il fac sa fie loial pe moment, ca in secunda urmatoare sa iti tradeze increderea si sa ai impresia ca nu il mai cunosti. Tocmai din acest motiv exista sanse mari sa insele si in anul care vine.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI