Berbec

Din pacate, nativii din Berbec nu au o reputatie prea buna atunci cand vine vorba de iubire. Berbecul este cel mai infidel semn din zodiac, mereu in cautare de noi aventuri si provocari. Acest lucru inseamna ca nici in 2018 nu va putea rezista tentatiilor, dar si provocarii de a cuceri pe oricine ii iese in cale. Acest nativ este carismatic, prietenos si orientat spre viitor.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Nevoile lui se vor afla mereu pe primul loc, iar persoana fata de care este cel mai loial este chiar el insusi. Desi poate fi infidel, nu va nega niciodata fapta sa. iti va spune in fata ca sunteti adulti si ca trebuie sa intelegi ca uneori putina aventura nu strica.
 

Gemeni
Orice petrecere cu acest nativ este una reusita. Acest lucru se datoreaza faptului ca este deschis si sociabil si te face sa te simti extraordinar in prezenta lui.

in ciuda sarmului lui aparte, nativul poate fi destul de libertin, dar si infidel intr-o relatie.

Cele doua parti ale personalitatii sale il fac sa fie loial pe moment, ca in secunda urmatoare sa iti tradeze increderea si sa ai impresia ca nu il mai cunosti. Tocmai din acest motiv exista sanse mari sa insele si in anul care vine.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si