Close sidebar
Close sidebar

Zodii de barbati care cauta iubiri de o vara. Ei sunt aventurierii horoscopului

Exista persoane care nu pot face compromisuri si nici nu vor complicatii. Asa ca te tin la distanta si te considera o distractie. Ei sunt barbatii care cauta doar iubiri de o vara.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Taur

Daca iti doresti langa tine un barbat alaturi de care sa traiesti cele mai intense experiente vara asta, nativul zodiei Taur este cel mai potrivit pentru asta. El este genul de barbat care are pare in fiecare vara de o noua aventura si este dispus sa iti arate ce inseamna cu adevarat o iubire de-o vara alaturi de el. Vei fi cu adevarat impresionata de modalitatile prin care iti va face curte, pentru ca este un expert in asta. Daca alegi sa ai o aventura cu un barbat din zodia Taur, acesta iti va da ocazia de a trai o vara incendiara. Vacantele exotice si petrecerile la malul marii vor fi nelipsite pentru Taurul aventurier.

Rac

Daca isi propune, barbatul Rac va face tot ce ii sta in putinta pentru a avea parte de o iubire de-o vara si o face mai bine decat orice barbat al zodiacului.

Nu uita sa fie politicos sau galant, asa ca femeia de langa el va descoperi un barbat cu adevarat interesant, care va avea ce sa ii ofere pentru o vara. Exista posibilitatea ca aceasta poveste de o vara sa devina o relatie serioasa, insa trebuie analizata bine situatia. Racul este usor indiferent si se poate plictisi repede, alegand sa iasa din relatie.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Balanta

Iubirea de o vara descrie perfect dorinta nativilor nascuti in zodia Balanta.

Ei imbina placerea cu ratiunea si bunul gust pentru a cuceri orice femeie. Pe cat este de rafinat si cu un stil aparte, pe atat este de aventurier. Orice femeie care va sta langa el se va simti asa cum nu s-a mai simtit vreodata. Va sti sa o distreze si sa o cucereasca de fiecare data si cu fiecare prezenta. Barbatul Balanta este barbatul ideal pentru o aventura perfecta care sa poarte o femeie pe meleaguri necunoscute vara asta.

Varsator

Barbatul Varsator va evita prin orice mijloace posibile relatiile serioase si chiar casatoria. Prefera femeile deschise si aventuroase, care sunt disponibile sa incerce lucruri noi. Pentru el, femeia perfecta este cea care nu cauta sentimente de dragoste nebunesti si nu face crize de gelozie. Daca vrei sa traiesti o aventura de-o vara cu barbatul Varsator, nu te astepta la declaratii de dragoste. Barbatul Varsator este extrem de inteligent si are simtul umorului foarte bine dezvoltat. Daca iti doresti o relatie cu el ar fi bine sa nu incerci sa il constrangi deoarece este un spirit liber si foarte independent. El va fi cel care atrage atentia la toate petrecerile vara asta, asa ca trebuie sa fii pe pozitie si sa te arati interesul.

Aceste zodii de barbati pot sa iti ofere o vara perfecta atat tie cat si lor. Poti profita de dorinta lor de aventura si distractie daca vrei sa ai parte de o vara memorabila, scrie realitatea.net

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI