Gemeni

Principalul motiv pentru care nativii gemeni insala este plictiseala. Astfel, daca nu esti intuitiv si nu le intelegi nevoile,  vor gasi imediat pe cineva care sa o faca.

Leu

Nativii Leu prefera sa se inconjoare de persoane care le apreciaza. Daca vor simti in relatia lor o lipsa de iubire sau de atentie, isi pierd interesul pentru partener si nu vor ezita sa insele.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Scorpion

Acestui semn zodiacal nu ii place când flacara de la inceput nu mai arde atât de puternic. De asemenea, in cazul in care simt ca nu mai au aceeasi libertate de a-si impartasi dragostea, pot insela.

Sagetator

Sagetatorii nu vor sta intr-o relatie plictisitoare. Potrivit elle.ro, când relatia devine mult prea apropiata, obisnuiesc sa insele pentru a demonstra ca inca sunt liberi.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si