Berbec

Chiar daca nu recunosti, tu si partenerul aveti probleme de cuplu mai vechi si nu va mai intelegeti ca la inceput. Anul 2018 s-ar putea sa va aduca o despartire, insa nu trebuie sa suferi sau sa iti pierzi cumpatul. S-ar putea ca acesta sa fie cel mai bun lucru care ti s-a intâmplat in toata viata ta. incearca sa privesti inainte si sa te gândesti ca daca aveati probleme mai vechi poate ca nici nu va potriveati impreuna!

Leu

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Ai luptat mult pana sa iti gasesti pe cineva, insa nici aceasta persoana nu iti este predestinata. Nu mai comunicati si ajungeti sa va certati din orice nimic. Mai mult, poate ar fi mai bine sa te intrebi daca partenerul iti este fidel, caci s-ar putea sa ai parte de surprize total neplacute. Orice dezamagire ai avea, incearca intotdeauna sa vezi si partea plina a paharului, caci vei avea satisfactii pe toate celelalte planuri.

Scorpion

Esti campioana la relatii esuate si asta pentru ca intâlnesti mereu persoanele nepotrivite. Nu te potrivesti deloc cu partenerul si acest motiv te va face chiar pe tine sa pui capat relatiei in 2018. Trebuie sa admiti ca e si greseala ta, caci esti prea naiva si ai incredere in toti dubiosii.

Sursa: clickpentrufemei.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si