Close sidebar
Close sidebar

Zodiile care vor avea parte de NECAZURI, in luna mai. Ghinionul ii va urmari la orice pas

Daca luna aprilie a fost buna cu aproape toate zodiile, luna mai schimba macazul. Patru zodii vor avea parte de adevarate lectii de viata si vor fi puse in niste situatii dificile.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Taur

Vei primi o lectie neasteptata. Acum, trebuie sa platesti pentru toate greselile facute la un moment dat. Vei avea probleme de comunicarea cu celelalte persoane, din cauza agresivitatii si a violentei care te oorbeste. Stapaneste-te!

Scorpion

Vei primi multe vesti proaste, care te vor pune la pamant. Atat la serviciu, cat si acasa, totul isi merge pe dos. Esti nevoit sa gasesti solutii rapide. Oamenii au asteptari mari de la tine si iti este greu sa faci fata presiunilor care vin din toate partile. Ai grija, s-ar putea sa te confrunti cu o despresie usoara.

Leu

Vei avea o multime de probleme de sanatate. Luna mai iti afecteaza starea psihica. Vei fi tot timpul pe drumuri, in vizite la medicii, pentru investigatii, si te vei lupta cu sistemul care iti pune numai piedici.

incearca sa ramai calm si analizezi bine situatia. Ai nevoie de liniste!

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste mai mult pe Kfetele.ro 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI