Close sidebar
Close sidebar

125 000 de oameni evacuati de urgenta, dupa un adevarat dezastru. Mai bine de un milion de oameni se confrunta cu o situatie fara precedent!

Mai multi locuitori din India au fost evacuati de urgenta, dupa anuntul dat de meteorologi.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Autoritatile sunt in stare de alerta dupa avertismentul dat de meteorologi si mai bine de 127.000 de persoane au fost evacuate. 

Doi oameni au murit si alti doi sunt dati disparuti. Pagubele produse de ploi depasesc, conform estimarilor, 1 miliard de yuani (146 de milioane de dolari). Nu mai putin de 44.700 de hectare de culturi agricole au fost distruse, arata Agerpers.

In fiecare vara autoritatile chineze sunt nevoite sa evacueze sute de mii de oameni din regiunile ce pot fi afectate de inundatii.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Acum, autoritatile chineze transmit un avertisment si pentru locuitorii din India, care se afla in pericol de-a trece printr-o situatie similara.

Sursa: a1.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI