Close sidebar
Close sidebar

15 milioane de euro au disparut subit. Parcul din Drumul Taberei trebuia sa arata superb, insa e ca intr-un film de groaza. Nu ai cum sa iti lasi copilul sa se joace aici

Parcul de 15 milioane de euro din Bucuresti s-a uscat! Si nu este singura problema. Mobilierul stradal a putrezit, asfaltul de pe alei s-a decojit iar serele care ar fi trebuit sa fie grandioase par parasite. Oamenii se intreabă si acum: in ce s-au investit banii.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cu mare fast in urma cu 2 ani, parcul Drumul Taberei isi deschidea portile. Asta dupa ce lucrarile de infrumusetare incepusera in primavara anului 2013 au inceput. 15 milioane de euro a cerut primaria din fondurile europene pentru un parc fara egal"

"Lemnele sunt de proasta calitate ca  nu au voie sa se aseze copilasii si ele, de multe vor sa mearga cu picioarele, dar sunt mancate si se rup"

Aleile care nu sunt decojite complet sunt crapate, lemnele din jurul locurilor de joaca pentru copii sunt rupte si putrezite. Iar, daca vreti sa va intideti o patura pe gazon, aveti ceva de cautat, pentru ca… totul e uscat!

Citeste si: INTERVIU Ce face Dan Negru înainte de a intra pe platoul de televiziune. Gestul care i-a adus porecla de „regele audiențelor”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

"In spate nici macar gazon nu mai este, pamant. Da, si lumea sta si pe pamant, la umbra. Mai incolo daca mergeti, vedeti asfaltul stricat, dar acela este stricat dupa 1 an de zile, dar nu l-a reparat nimeni"

In lipsa tasnitorilor, gazonul s-a uscat, asa cum vedeti. Singura varianta a micutilor este sa se joace in pamant.

Cum stropitorile lipsesc cismelele par sa tin locul sistemului de irigare.

Scurgerile insa sunt infundate, iar apa se imbiba in pamant...

O alta investitie majora in acest parc au fost serele. Nu au functionat niciodata. Asa cum vedeti, gardul este rupt, pe alocuri geamurile sparte iar locul pare a fi parasit.

Dezamagire! Asta este in sufletul oamenilor care acum traiesc doar cu amintirea unui parc plin de verdeata, inainte ca lucrarile sa inceapa. Am solicitat in scris un raspuns despre situatia in care se regaseste parcul Drumul Taberei si Primariei Sectorului 6.

Pana acum insa nu am primit niciun raspuns.

"Cred ca este cel mai urat parc din Bucuresti"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI