Close sidebar
Close sidebar

27 de romani au castigat procesele cu bancile privind legea darii in plata

La doar doua luni de cand legea darii in plata a intrat in vigoare, din ce in ce mai multi romani primesc decizii favorabile in procesele cu bancile. Potrivit profit.ro, scorul este de 27 la 4.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Din celle peste 1.900 de dosare aflate pe rolul instantelor, 27 sunt decizii favorabile clientilor, iar patru sunt favorabile bancilor. Cum instantele sunt in vacanta, foarte multe dosare nu s-au judecat inca, iar cele care s-au judecat pot fi contestate.

Un exemplu de caz favorabil pentru clienti este cel judecat la Judecatoria Radauti, care a respins contestatia BRD Societe Generale, a doua cea mai mare bancă de pe piaţa locală, la notificarea unui client de dare în plată ca nefondată. O decizie similară a luat şi Judecătoria Slatina în cazul unui litigiu între Raiffeisen Bank, bancă de top cinci, şi un client care a apelat la darea în plată. Judecătorul din Slatina a respins şi solicitarea băncii de a trimite legea la Curtea Constituţională şi a acordat şi cheltuieli de judecată de 1.800 de lei debitorului.

Citeste mai mult aici

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI