Close sidebar
Close sidebar

3 metode greșite de a juca la pariuri

Credem că, la o cercetare rapidă pe orice motor de căutare vei găsi zeci de rezulatate despre cum să joci mai bine la pariuri. Totuși, o bună parte din oameni nu învață din experiențele altora, ci doar din greșelile proprii.

Andreea Stoica,

[Sursa foto: unsplash.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tocmai de aceea ne-am gândit la această listă, cu strategii greșite de a juca. Poate te vei recunoaște și vei înceta acest comportament care duce în fond la golirea portofelului. Dacă ai citit sfaturile de mai jos și te decizi că vrei sa joci inteligent, intra pe pontul-zilei.com.

Joacă absolut toți banii de care dispui!

Primul lucru pe care trebuie să-l faci când intră salariul, înainte de a pune bani deoparte pentru chirie, mâncare, cheltuieli lunare pentru familie și copii, este să bagi toți banii în portofelul virtual. Nici nu te mai gândi la economii, nu vei avea nevoie de ele când vei câștiga potul cel mare.

Și, pentru a câștiga din ce în ce mai des, trebuie să bagi cât mai mulți bani, de preferat tot salariul. Cei care sunt prevăzători și joacă lunar doar o sumă prestabilită, ca să nu-și pună în pericol finanțele pe termen lung, sunt niște inconștienți care n-au curaj! Arată că știi că norocul este de partea celor îndrăzneți și începe să te împrumuți de la rude și prieteni sau chiar vinde ceva de prin casă.

Trebui să suferi puțin înainte de a câștiga, nu?

Joacă întotdeauna la impuls

Din nou, persoanele care pariază calculat și astfel câștigă sume mai mici, dar în mod constant, nu sunt un model bun. Tu vrei să dai tunuri, așadar nu vei ține cont nici de cotă, nici de ponturi, nici de evoluția echipelor din ultima vreme. Tu simți pariurile, nu ai nevoie de informații de la specialiști.

Atunci când identifici un pariu care îți sună ție bine, indiferent de cât de mici sunt șansele ca acesta să se concretizeze, vei merge pe instinct și-ți vei pune banii pe un bilet pe care nimeni altcineva nu ar avea curajul să parieze. Vei fi un rebel, vei merge împotriva curentului și vei arăta că susții echipele mici, dar cu potențial de creștere. Și, la fel cum un ceas stricat arată ora exactă de două ori pe zi, așa vei câștiga și tu la pariuri.

De două ori pe lună sau pe an. Dar vei juca la risc și te vei felicita pentru câștigarea pariurilor cu șanse infime.

Pariază întotdeauna pe echipa favorită

Așa cum bine știi, Dumnezeu se implică în politică, dar mai ales în sporturi. Categoric plăcerea lui cea mai mare este să susțină „FC echipa cu care ai ținut tu de mic”. Și, pentru că ești un fan devotat, nu vei pierde absolut nicio ocazie de a paria pe câștigul lor, chiar dacă ocupă constant ultimul loc din clasament, sunt campionii retrogradărilor și n-au mai câștigat un meci acasă de cinci etape. Sigur următorul meci va fi cel care schimbă totul.

Nici nu te uita în gura celor care îți explică faptul că pariurile pe echipa favorită sunt greșite din cauza că pariezi cu sufletul, nu cu mintea. Am stabilit deja mai sus că tu nu gândești, tu simți pariurile. În plus, cine mai cunoaște această echipă la fel de bine ca tine, doar ești fanul lor de mic!

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Aici te poți confrunta cu două situații. Fie pariezi pe câștigul echipei și ei pierd, caz în care pierzi și banii și îți vei învinui favoriții, fie pariezi pe pierderea lor și ei câștigă, iar tu nu-ți vei ierta niciodată faptul că ai pariat împotriva lor. Desigur, se poate întâmplă și să ai rezultate pozitive cu echipa proprie, o dată la patru ani, fapt care va anula toate paragrafele de mai sus și tu vei fi convins că trebuie să pariezi pe ei și în continuare!

Realizează că cele de mai sus sunt niște contraexemple exagerate și bucură-te de un joc responsabil și calculat!

 

 

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI