Pregătirea mesei de Crăciun

Pregătirea mesei de Crăciun este un ritual la care ia parte fiecare membru al familiei. Unul pregătește feluri de mâncare delicioase, tradiționale- am gasit aici chiar câteva idei minuntate de preparate proaspete dacă îți dorești inspirație pentru masa de Crăciun-, altul pregătește deserturile, iar cumpărăturile cad în sarcina celui care se pricepe cel mai puțin în bucătărie.

Într-un fel sau altul, fiecare membru al familiei participă la pregătiri, iar masa de Crăciun este rezultatul efortului comun.

Citeste si: Dăruiește Crăciun acolo unde nu există_

În ziua cea mare, toată familia se așează în jurul mesei, cu satisfacția că fiecare a contribuit cu ceva. Toți se laudă cu ceea ce au pregătit, se gustă din fiecare preparat și se creează atmosfera perfectă pentru a depăna amintiri și a spune povești despre familie, de a readuce în discuțiile momentele și evenimentele cele mai importantei. Aceasta este atmosfera perfectă de Crăciun și poate că este singurul moment din an în care suntem concentrați doar pe întâmplările fericite care îi implică pe cei dragi.

Împodobirea bradului

Împodobirea bradului de Crăciun este un alt moment important al sărbătorilor de iarnă. Se desfac cutiile cu vechile decorațiuni, cele păstrate din anii cei mai fericiți ai copilăriei și se deapănă amintiri legate de acestea.

Globurile sau ghirlandele cu o semnificație deosebită vor fi puse la loc de cinste. Evident, cu toții ne dorim ca bradul nostru să fie cel mai frumos, iar dacă ai nevoie de inspirație, poți găsi mai multe idei aici.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Prea săraci să ne permitem Crăciunul

Desfaceți cadourile împreună

Este poate cel mai vesel moment al sărbătorilor, așteptat cu entuziasm de toți membrii familiei. Cadourile sunt întotdeauna primite cu mare bucurie, dar parcă cele de Crăciun, venite de la cei dragi, au o importanță mai mare. În ziua de Crăciun toți membrii familiei primesc daruri, bucuria este generală și fiecare membru al familiei se simte iubit și prețuit.

Deci, sărbătorile de iarnă sunt despre familie și reprezintă ocazia perfectă de a le arăta celor dragi cât sunt de apreciați.

Citeste si: Moș Crăciun este aproape de toți copiii. Spectacol și bucurii pentru 250 de suflete, în prag de sărbătoare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si