Colierele hand-made sunt frumoase, iar dacă  alegi nuanțele care te ajută  să ieși ȋn evidență, vei putea să le alături unor piese vestimentare care te vor ȋncȃnta. La Haiart.ro vei descoperi coliere handmade realizate din bile de piele naturală care te vor ajuta să te bucuri de cele mai frumoase ținute. Poți schimba oricȃnd culorile bilelor și poți face un alt colier, ȋndepӑrtȃnd sau adӑugȃnd cȃte bile dorești pe suportul lor.

Iată 5 tipuri de outfit-uri ȋn care poți integra un colier cu bile de piele hand-made:

Poartă colierul hand-made cu bile colorate de piele cu o cămașă albă cu guler mare la birou

Un colier cu bile colorate poate să fie folosit zi de zi, la birou, alături de o cămașă albă, cu un guler mare. Astfel, poți să pui colierul peste cămașă sau poți ține gulerul descheiat și poți pune colierul direct pe piele. Vei ieși ȋn evidență datorită acestui tip de exprimare vizuală. Vei primi complimente din partea colegilor tăi și vei avea o ținută office cu un element special.

Poți folosi colierul peste o helancă neagră care va scoate ȋn evidență culorile alese ale colierului

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

O helancă neagră  este perfectă pentru a scoate ȋn evidență frumusețea unui asemenea colier. O să poți ieși ȋn evidență oricȃnd atunci cȃnd preferi să folosești bile cu nuanțe tari. Vei putea să ai o ținută simplă, cu bluză, cu fustă mulată sau cu pantaloni eleganți ȋntr-o singură nuanță, iar apoi poți adăuga acest colier care te va ajuta să construiești un outfit care se va face remarcat.

Utilizează colierul cu bile de piele neutre alături de rochia ta de primăvară sau toamnă preferată, cu nuanțe de maro și roșcat
Dacă adori rochiile de toamnă sau primăvară cu nuanțe de pămȃnt și cu flori mici, atunci poți opta pentru un colier cu nuanțe de maro și roșcat. Acesta o să te ajute să ai un look feminin și cald.

Folosește colierul de piele la o ținută all jeans pentru un look retro

Dacă adori să porți jeans, atunci poți să  cumperi un colier cu nuanțele care ȋți plac și să ȋl alături unei ținute cu o direcție retro. Poți folosi o cămașă de blugi sau vestă și tricou, alături de o pereche de pantaloni cu același material. Vei putea astfel să ai un look interesant, pe care ȋl poți pune ȋn valoare oricȃnd cu ajutorul colierului tău preferat.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Integrează colierul cu bile de piele ȋntr-o ținută eleganță, atunci cȃnd mergi la un eveniment special

Dacă ai un colier cu bile hand-made, poți să ȋl folosești și atunci cȃnd mergi la un eveniment special. Vei putea să  ȋl alegi ȋn funcție de rochia ta și de celelalte accesorii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si