Close sidebar
Close sidebar

5 trucuri de slabit demonstrate stiintific - Nu o sa dai gres cu ele

Obezitatea este o problema tot mai des intalnita in zilele noastre. Iata cum poti scapa de kilogramele in plus, in mod sanatos si fara mari batai de cap.

,


DISTRIBUIE
acest articol

1. Impune-ti sa mananci 5 fructe zilnic

Desi initial o sa ti se para ca acest obicei nu te va ajuta sa slabesti, o sa observi ca un consum constant de fructe iti va accelera digestia si iti va taia din pofta pentru tot felul de gustari pe care le luai intre mese inainte de a avea acest obicei.

2. Ai grija sa ai mereu in geanta o punga cu migdale, seminte, fructe uscate sau nuci

Cand ai mereu in geanta ceva de rontait, atunci iti va fi mai usor sa renunti la produsele de patiserie, la covrigei, prajituri si chipsuri. Cele mai bune alimente pe care sa le ai cu tine mereu in geanta sunt nucile, semintele, migdalele, fructele uscate si merele. Desi toate aceste alimente sunt destul de bogate caloric, ele contin nutrienti importanti pentru organism si iti confera o senzatie de satietate pentru o perioada mai mare.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: S-a apucat de sală la 70 de ani și a slăbit 36 de kg. Acum, Joan e influenceriță de fitness și face senzație pe internet- antena3.ro

3. Ia-ti mancare la pachet

Cand iti iei mancare la pachet, eviti sa cazi prada tentatiilor culinare din oras, de cele mai multe ori pline de calorii. Mai multe studii au aratat ca femeile care isi iau mancare la pachet in fiecare zi, reusesc sa isi mentina greutatea si sa slabeasca mai usor spre deosebire de cele care isi cumpara mancare la birou atunci cand le este foame si de cele mai multe ori aleg mancaruri pline de calorii si nesanatoase, potrivit dietetik.ro.



4. Nu iti impune prea multe reguli

Regulile sunt motivul pentru care orice dieta se transforma intr-o corvoada. Cand stii ca nu ai voie dulciuri, paste si nici sucuri, parca nu iti doresti decat ca perioada dietei sa treaca mai repede si sa consumi din alimentele interzise. O dieta cu cat mai putine reguli este o dieta care te ajuta sa slabesti. Pentru a evita frustrarile, ofera-ti in fiecare zi un aliment care iti place (o ciocolata, o napolitana, niste bomboane, un suc etc).

5. Concentreaza-te asupra mintii si nu asupra trupului

Stiai ca cel mai bun sfat pentru slabit pe care il vei primi vreodata este sa iti schimbi felul de a gandi? Bineinteles, nu e cel mai simplu, insa daca te concentrezi sa ai un stil de viata mai sanatos, iti impui sa scapi de dependentele pentru anumite alimente nesanatoase si te fortezi sa iti impui niste comportamente sanatoase in rutina ta zilnica, atunci vei slabi natural, fara sa fie nevoie sa tii o dieta. Cand incepi sa iti faci regulile tale si nu cauti rezolvarea in alta parte.

 

Citește-ne pe

TAGURI
Life
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI