În Statele Unite Ale Americii, în 2 minute sunt semnate 9 divorțuri, un divorț în câteva secunde. Este statul care deține recorul la semnat divorțuri.

Un divorț la câteva secunde

Potrivit statisticilor, în Statele Unite ale Americii se înregistrează cele mai multe divorțuri.

Divorțurile din S.U.A durează câteva secunde. Rapiditatea în care se semnează un divorț a clasat S.U.A în topul recordurilor la oficializarea divorțurilor.

În Statele Unite ale Americii, un divorț este semnat o dată la 13.2 secunde. Acest lucru însumează un număr de 277 de divorțuri pe oră, 6.646 pe zi, 46.523 pe săptămână și 2.419.196 pe an.

Citește și: Femeia care a divorțat de soțul său fantomă pentru că a înșelat-o spune că acum o urmărește peste tot: „Edwardo a devenit gelos”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

SUA, statul cu cele mai multe divorțuri

SUA, statul cu cele mai multe divorțuri

[Sursa foto: Freepik]

Dintr-o altă perspectivă, în timp ce mirii rostesc jurămintele de nuntă, acțiune care durează 2 minute, 9 cupluri semnează actele de divorț. În aceste condiții, în timpul unei ceremonii întregi de nuntă, care durează 5 ore, sunt semnate 1.385

de divorțuri, potrivit pubity.

Divorțuri înregistrate Statele Unite ale Americii în anul 2021

În anul 2021 au fost înregistrate 689.308 de divorțuri, în toate cele 45 de state din SUA care raportează această statistică. Tot în același an, au avut loc 1.985.072 de căsătorii. Astfel, în urma unul simplu calcul, au avut loc mai mult de jumătate de divorțuri din numărul total de nunți.

SUA, statul cu cele mai multe divorțuri

SUA, statul cu cele mai multe divorțuri

[Sursa foto: Freepik]

În urma acestei statistici, reiese faptul că au loc mai multe divorțuri în loc de căsătorii. Statistica potrivit forbes.ro, demonstrează că rata căsătoriilor este de 6 la 1.000 de persoane, în Statele Unite ale Americii.

În ciuda faptului că trec printr-un divorț, mulți dintre cei care divorțează nu renunță la actul căsătoriei. Statisticile arată că 64% dintre bărbații și 52% dintre femeile care trec printr-un divorț, se căsătoresc din nou, după ce căsătoria lor s-a încheiat, cu același partener sau cu altul.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si