Friedmunt Sonnemann are 56 de ani și, de mai bine de 32 de ani, bărbatul a ales calea pustietății. S-a refugiat într-o pădure din Longkamp și se declară mulțumit de alegerea făcută. Datorită aspectului său, bărbatul a fost poreclit „Gandalf din viața reală”.

„Gandalf din viața reală” trăiește într-o pădure, singur, de 32 de ani

Friedmunt Sonnemannare, în vârstă de 56 de ani, s-a mutat într-o pădure din Longkamp în urmă cu 32 de ani, când a ales calea pustietății, potrivit dailystar.com.

Bărbatul locuiește într-o colibă pe care a realizat-o din chirpici și se hrănește cu ce îi oferă pădurea. Oamenii din zonă spun că Friedmunt Sonnemannare culege ciuperci și plante. Bărbatul merge zilnic la un izvor din apropiere pentru a lua apă de băut, pentru a găti, pentru a se spăla sau a-și spăla rufele.

Citește și: VIDEO Cine e, de fapt, Elvir Aljicevic, influencer-ul care face furori pe rețelele sociale. Povestea neștiută a tânărului Mister Univers Suedia

Cum reușește să supraviețuiască „Gandalf din viața reală”

[Sursa foto: Captură YouTube]

De-a lungul timpului, bărbatul a primit mai multe porecle. Ultima este „Gandalf din viața reală”, care, potrivit locuitorilor din zonă, i se potrivește cel mai bine. Friedmunt are părul grizonat, barba cenușie și lungă și asta îl aseamănă puternic cu celebrul personaj.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Gandalf din viața reală” a mărturisit că nu își dorește să se întoarcă în civilizație. Decizia luată cu mai bine de trei decenii în urmă îl mulțumește profund. Mai mult decât atât, Friedmunt a declarat că trăiește viața pe care o dorește și nu îi lipsește nimic.

„Nu-mi lipsește nimic. Acesta este singurul mod în care îmi doresc să trăiesc ”, a mărturisit Friedmunt Sonnemannare, potrivit presei locale.

Friedmunt Sonnemannare se pare că și-a dezvoltat și o afacere în pustietatea în care a ales să trăiască. Bărbatul deține patru hectare de pământ, pe care a cultivat 100 de specii rare de plante.

Citește și: Un pompier s-a aruncat în apele râului Nastione pentru a-i salva pe Bianca, Patrizia și Cristian. Din păcate, curenții puternici l-au împiedicat să ajungă la tineri

Cum reușește să supraviețuiască „Gandalf din viața reală”

[Sursa foto: Captură YouTube]

Sunt și plante din vremea străbunicii mele care altfel ar fi dispărut”, a mărturisit Friedmunt Sonnemannare, potrivit presei locale.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

De când și-a deschis mica afacere, „Gandalf din viața reală” nu a mai fost pustnic. Bărbatul a ajuns să găzduiască mai multe persoane, inclusiv migranți, care îl ajută la ferma sa de plante.

„Suntem opt în acest moment. Nu trăim într-o lume separată aici, dar impactul a ceea ce se întâmplă în lume este relativ mic”, a mărturisit Friedmunt Sonnemannare, potrivit presei locale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si