Close sidebar
Close sidebar

A comandat pizza, dar nu i-a lasat bacsis baiatului care i-a adus-o. E infiorator ce s-a intamplat sase zile mai tarziu

O femeie care nu i-a lasat bacsis baiatului care i-a adus pizza a primit o scrisoare inforatoare de la el.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Laurean Ledforn, o tanara din California, a povestit ca a comandat pizza de la o companie americana, a mancat-o si totul parea in regula pana cand, sase zile mai tarziu, a primit o scrisoare. 

Tanara nu si-a dat seama ca bacsisul nu este inclus in pret, asa ca nu i-a dat nimic in plus. Drept urmare, baiatul i-a lasat o scrisoare de patru pagini in care o ameninta.  Lauren a postat mesajul pe mai multe retele de socializare.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

„Te rog, data viitoare lasa bacsis celui care iti aduce pizza. Daca se intampla sa fiu tot eu si sa nu-mi lasi bani, cel mai probabil te voi pradui. Nu glumesc. Ar fi bine sa nu risti. Cine stie ce e capabil sa faca un om nemultumit. care abia isi permite sa manace”, a scris acesta, potrivit metro.co.uk. 

Tanara a depus mai multe plangeri, iar daca va fi prins, autorul risca sa fie condamnat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI