Matthew Perry, celebrul actor din „Friends”, s-a stins din viață în urmă cu aproape 5 luni. Acum, după această perioadă de timp, s-a făcut public testamentul său.

Din document reiese faptul că actorul avea o avere de 120 de milioane de dolari înainte să se stingă din viață.

S-a publicat testamentul lui Matthew Perry

În 2009 s-a întocmit documentul și a fost publicat de revista People.

Ulterior, s-a dovedit că actorul Matthew Perry a reușit să strângă 120 de milioane de dolari înainte să-și găsească sfârșitul, scrie news.ro.

Documentul oficial a fost făcut public la aproape 5 luni de la decesul celebrului actor.

Citește și: VIDEO-Case luate cu acte false de la persoane decedate. Cum ar fi procedat suspecții

matthew perry viata

Matthew Perry s-a stins din viață la 54 de ani

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Potrivit axtului, actorul Mathhew Perry nu a fost căsătorit și nu a avut copii. Cu toate acestea, cea mai mare parte a averii sale, puțin peste 1 milion de dolari, a fost dată către un fond creat chiar de el, numit „Alvy Singer Living Trust”, care face referire la numele personajului principal, Annie Hall, din filmul „Woody Allen”.

Și tatăl răposatului actor, John Perry, dar și mama lui, Susan Morrison au primit o parte din bani. În același timp, sume din averea lui Matthew Perry vor fi distribuite și către sora vitregă a acestuia, Caitlin Morrison, dar și către fosta lui iubită, Rachel Dunn.

Chiar dacă nu a avut niciodată copii, în testament se mai arată faptul că Matthew Perry a notat că, în cazul în care va deveni tată după 2009, când a fost întocmit documentul, niciunul dintre copii să nu poată să moștenească averea sa.

Cum a murit Matthew Perry?

Matthew Perry, celebrul actor din „Friends”, care L-a interpretat pe personajul Chandler Bing, s-a stins din viață la data de 28 octombrie 2023. 

Rezultatele autopsiei au fost dezvăluite la aproape două luni de la tragedie.

Citește și: Doliu în lumea culturală! Scriitorul Radu Părpăuţă a încetat din viață la 69 de ani

matthew

Matthew Perry

[Sursa foto: Facebook]

Pe 28 decembrie 2023, actorul a fost găsit fără suflare în apartamentul său.

Actorul a murit din cauza unei supradoze de ketamină, substanță cunoscută pentru utilizarea în domeniul anestezic. Specialiștii spun că acest produs poate fi folosit atât ca medicament, cât și ca drog.

Astfel, raportul toxicologic al lui Matthew Perry a dezvăluit că actorul ar fi suferit o supradoză de ketamină.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si