Close sidebar
Close sidebar

A fost la un pas de moarte. Drama prin care a trecut o tânără de 26 de ani, din cauza implanturilor mamare: "Sânii mei mă ucideau lent"

Nat Alexander este tânăra de 26 de ani care a trecut printr-o dramă cumplită, apelând la o operație de mărire a sânilor ce putea să-i aducă sfârșitul.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tânăra, o chelneriță din Australia a decis să recurgă la o operație de mărire a sânilor, fără să se fi gândit înainte la faptul că această operație i-ar putea aduce mari probleme de sănătate.

Potrivit informațiilor oferite de mirror.co.uk, Nat Alexander s-a simțit rău timp de 6 ani de la efectuarea operației de mărire a sânilor, iar în fiecare zi simțea că amețește sau că are dureri de cap și grețuri. Într-un final, tânăra a aflat că implanturile mamare erau cele care cauzau aceste stări de rău.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Licitație caritabilă pentru artă! Cu banii strânși se construiește un teatru

A fost la un pas de moarte. Nat Alexander este tânăra de 26 de ani care a trecut printr-o dramă cumplită, apelând la o operație de mărire a sânilor ce putea să-i aducă sfârșitul. 

Nat Alexander a ajuns la spital în ultimă fază, aflând că putea să moară din cauza silicoanelor, iar acestea au fost interzise în Australia din cauza faptului că generau simptome similare cancerului. “Sânii mei mă ucideau lent. Am crezut că să-mi măresc sânii era cea mai bună decizie din viaţa mea, şi de fapt m-a adus la un pas de moarte.” a declarat tânăra, pentru mirror.co.uk.

Din fericire, medicii i-au scos implanturile și toate problemele ei de sănătate au dispărut.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI