Close sidebar
Close sidebar

A fost moartă timp de 27 de minute, apoi a povestit ce a văzut dincolo. Care au fost primele ei cuvinte

Tina Hines, o femeie care a fost moartă timp de 27 de minute, a povestit ce s-a întâmplat în timpul în care nu mai era în viață.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Femeia a leșinat in timp ce se plimba împreună cu soțul ei, Brian, chiar în apropierea casei lor, mai exact Phoenix, Arizona. Brian a intervenit imediat ce și-a văzut soția cum se prăbușește și a început să o resusciteze. Bărbatul a reușit să o aducă pe soția sa de patru ori la viață înainte ca paramedicii să ajungă la locul incidentului.

Paramedicii au venit la timp, iar Tina a fost luată cu ambulanța. Tina a fost resuscitată de medici de încă două ori, în drum spre spital.

A fost moartă timp de 27 de minute, apoi a povestit ce a vazut dincolo. Care au fost primele ei cuvinte

Mamă a patru copii, Tina Hines a fost moartă timp de 27 de minute, conform Daily Mail. Acum, Tina nu poate vorbi. Dar de îndată ce s-a trezit, aceasta a dat semne că ar vrea să scrie câteva cuvinte pe o foaie. Tina a reușit să schițeze câteva linii, dar aproape de neînțeles.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Colecționara de creiere antice: Povestea tinerei care a studiat peste 4.400 de organe. Totul a început cu câteva migrene îngrozitoare- antena3.ro

În imagini se poate observa cu greu că a scris: "Este real". După ce și-a revenit, femeia a povestit cu ochiii în lacrimi că se referea, de fapt, la rai.

Citeste si: Băiat de 6 ani mort! Avea intestinul blocat

„A fost atât de real, culorile atât de vibrante”, acestea sunt doar câteva din spusele Tinei pentru AZfamily.com. Ea a mai spus că l-a văzut pe Iisus stând în fața unor porți negre, în spatele cărora strălucea o lumină galbenă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI