Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- A început sezonul magnoliilor! Primăria din Iași, colorată de magnolii

Copacii înfloriți sunt un adevărat spectacol al naturii, iar vedetele acestor zile sunt magnoliile. Florile mari, albe sau roz, au înflorit de puțin timp așa că îi atrag ca un magnet pe trecătorii dornici să se bucure de peisajul de primăvară

Redactia Stirile Kanal D,

Primăria din Iași, colorată de magnolii

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ne aflăm în plin sezon al magnoliilor, iar copacii plini cu flori par a fi desprinși dintr-o poveste. Chiar dacă înflorește an de an, de mai bine de 50 de ani, magnolia din fața primăriei din Iași a devenit o atracție pentru turiști și localnici. Fotografiile făcute acolo sunt un adevărat spectacol.

Citește și: EXCLUSIV: A uimit Roma cu florile ei/ Românca Mirela Mentel: ”Mă consider mai degrabă o femeie luptătoare decât o femeie de succes”

Primăria din Iași a fost colorată în roz și alb de când au înflorit magnoliile

Și prunii roșii, care au înflorit tot în această perioadă, le fac concurență magnoliilor.

Florile roz sunt irezistibile, mai ales pentru fetele care nu au ratat ocazia să se fotografieze cu ele. Iustinei îi place să aibă ca amintire cât mai multe poze așă că nu ratează nicio ocazie.

Iustina: ”Este un sezon minunat în care florile înfloresc și totul prinde viață. Luna aceasta totul prinde curaj, culoare și pozele rămân amintiri pe viață, rămân clipe în care noi ne bucurăm de ele peste ani.

Citeste si: Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să pățesc ceva...”. Cum și-a prevestit moartea buzoianul de doar 20 de ani- kanald.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Cu un așa decor, fotogrrafii din Iași nu au putut rămâne în studio așa că ședințele foto au fost făcute în aer liber.

Paul Pădurariu, fotograf: ”Odată cu venirea căldurii ne mutăm din studio fiindcă ne oferă atât de multe oportunități și copiii se pot juca în spațiu mult mai frumos, mult mai liberi.”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI