Close sidebar
Close sidebar

A lăsat o fată de 16 ani gravidă și a avut parte de cea mai umilitoare răzbunare din partea mamei acesteia

Un bărbat din Constanța a avut parte de cea mai mare umilință. Mama tinerei de 16 ani pe care a lăsat-o însărcinată i-a scrijelit un mesaj stânjenitor chiar pe capota mașinii sale.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

După ce a primit vestea că urmează să fie bunică, femeia a încercat de nenumărate ori să vorbească cu iubitul fiicei sale, dar fără succes.

Citeste si: Dramă în muzica românească! Silvia Dumitrescu a făcut anunțul: ”Suntem cu toții profund îndurerați! Adio, Frumușelu!”

Citeste si: Opoziţia a depus moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani- antena3.ro

Enervată la culme, s-a dus în cartierul în care locuiește bărbatul, i-a i-a găsit mașina și i-a lăsat un mesaj pe care sigur nu-l va uita.

Citeste si: VIDEO| Un jandarm lovește un elev de la un liceu din Giurgiu. Imagini revoltătoare

Citeste si: VIDEO| Albine pe acoperișul blocului, afacere cu fonduri europene

„Ți-ai bătut joc de fata mea de 16 ani. Te-ai culcat cu ea și ai lăsat-o gravidă și mai ai și p... mică! Pedofil injectat!”

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI