Una dintre legendele filmului s-a stins din viață. Alain Delon, actor francez, a murit la vârsta de 88 de ani, în liniștea casei, alături de copiii săi și de familie.

Anunțul morții marelui actor a fost făcut de copii acestuia, care au fost alături de Alain Delon până în ultimul moment.

„Alain Fabien, Anouchka și Anthony, împreună cu (câinele său) Loubo, sunt profund întristați să anunțe moartea tatălui lor.

El s-a stins din viață în liniște în casa sa din Douchy, înconjurat de cei trei copii ai săi și de familia sa. (…) Familia sa vă roagă să îi respectați intimitatea în această perioadă de doliu extrem de dureroasă”, au transmis copii lui Alain Delon pentru presă, potrivit hotnews.ro.

Citește și: VIDEO Matthew Perry, victima unei rețele criminale! Cine sunt vinovații de moartea lui

A murit Alain Delon

Alain Delon a pierit la vârsta de 88 de ani. A fost o legendă a filmului, făcându-se remarcat în lumea cinematografică prin talentul nativ pe care îl avea. Alain Delon a fost recunoscut și pentru aspectul fizic de invidiat pe care l-a avut în tinerețe, fiind considerat un sex simbol al anilor '60, '70 și '80.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: A renunțat la viața din SUA și și-a cumpărat o insulă în Finlanda cu banii de-o garsonieră confort redus în România- antena3.ro

„Alain Delon este o figură înainte de a fi un artist, un chip înainte de a fi o persoană. El a fost arhitectul- nu întotdeauna conștient- al acestei construcții fără egal a peisajului francez, care i-a umbrit adesea opera.

Puțini actori s-au dedicat atât de intens cinematografiei”, a declarat presa franceză, care a publicat comunicatul prin care copii lui Alain Delon îi anunțau moartea.

Alain Delon a atins mai multe ramuri ale lumii artistice. Pe lângă talentul actoricesc care l-a propulast într-o carieră internațională, actorul de origine franceză a fost producător și cântăreț.

O reclamă

Ultimul rol al lui Alain Delon a fost într-o producție din anul 2019, Toute Ressemblance, unde s-a interpretat pe sine.

Citește și: Cinci oameni acuzați de moartea lui Matthew Perry! Ies la iveală detalii incredibile din anchetă

Într-un interviu acordat în 2018, Alain Delon a declarat pentru Le Monde că regizorii cu care ar fi putut colabora au murit. Dorința actorului era de a juca într-o producție regizată de o femeie. Interviul actorului a fost atacat de feministele americane, care l-au descris ca fiind homofob și rasist.

În anul 2019, Alain Delon a suferit un accident vascular cerebral. Actorul se lupta și cu limfomul, o formă de cancer cancer al sistemului limfatic. Din luna ianuarie, Alain Deloin a fost plasat sub protecție judiciară, cu numirea unui reprezentant desemnat de tribunal „pentru îngrijirea sa medicală”.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si