Close sidebar
Close sidebar

A murit cea mai batrana femeie din lume! Avea 116 ani!

Cea mai batrana femeie din lume, Susannah Mushatt Jones, a murit joi, 12.05.2016, la varsta de 116 ani. Americanca i-a "cedat" astfel locul de cea mai batrana femeie italiencei Emma Morano-Martinuzzi, care are si ea tot 116 ani.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Susannah s-a nascut in 1899 in statul Alabama din Statele Unite fiind nepoata unui mosier si a unei sclave. Dupa ce a absolvit liceul, s-a mutat in New Jersey in 1922, ca mai apoi sa ajunga in New York. A muncit ca si ingrijitoare si bona pana in 1965, atunci cand s-a "pensionat".

Intr-un interviu acordat celor de la Guinness World Record, Susannah le-a marturisit ca somnul de durata a fost secretul longevitatii sale, dar si faptul ca nu a fumat si nu a consumat alcool niciodata.

Recordul pentru cea mai batrana femeie il detine in continuare frantuzoaica Jeanne Calment care a murit in 1997 la varsta de 122 de ani si 164 de zile.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii sunt prea speriați să deschidă mormântul primului împărat al Chinei. Ce au aflat când au citit cronicile istorice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI