Close sidebar
Close sidebar

A murit Ileana Bacîtea, fostă solistă a Ansamblului folcloric ”Doina Gorjului”

Ileana Bacîtea, fostă solistă a Ansamblului artistic profesionist „Doina Gorjului“, s-a stins din viaţă marţi, 4 decembrie.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Teribila veste a fost anunţată de către interpreta Natalia Gorjeanu: „Cu durere în suflet anunţ trecerea în nefiinţă a dragei mele prietene şi colege Ileana Bacîtea“. Regretata artistă a cântat de la vârsta de 15 ani şi s-a angajat la Ansamblul artistic „Doina Gorjului“ la vârsta de 20 de ani.

Citeste si: Doliu în lumea muzicii! A fost găsit mort în propria locuință

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

A rămas alături de acest ansamblu şi în momentele dificile, astfel că a cântat mult timp fără să fie plătită.

Citeste si: Doliu în lumea televiziunii. Un fost concurent al unei emisiuni foarte populare a fost ucis cu sânge rece

„În perioada anilor ’90 erau mari probleme, dar n-am ţinut cont de propuneri şi am rămas alături de o mână de oameni cu care am şi salvat ansamblul de la desfiinţare. Neavând fonduri, o perioadă mare de timp, cântam fără a fi plătiţi şi aşa am reuşit să-l menţinem în viaţă“, îşi amintea artista într-un interviu pentru Adevărul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI