Close sidebar
Close sidebar

A murit scriitorul Valentin Hossu-Longin. Fiul lui a facut anuntul - "S-a stins in bratele mele". Avea 77 de ani

Jurnalistul si scriitorul Valentin Hossu-Longin a murit ieri, la varsta de 77 de ani. Cel care a facut tragicul anunt este chiar fiul sau, Emil Hossu-Longin.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Acesta a postat pe net un mesaj emotionant despre tatal sau pe Facebook. "Mi-a murit in brate. Avea 77 de ani. Ramas bun, Papa! A fost un Om exceptional. Si-a iubit cu patima Maramuresul. L-a iubit pe Avram Iancu si a iubit Coroana Romaniei. A iubit gazetaria si scrisul. Cartile lui sunt carne din trupul lui. A iubit rugbyul si spiritul acestui sport minunat l-a pastrat toata viata. Ne-a iubit enorm pe noi si ne-a educat bine. Acum e alaturi de marii lui prieteni disparuti, Fanus, Pitut, Mircea Micu. Plangem si suntem neconsolati. Te iubim, Tata!", a scris Emil Hossu-Longin pe Facebook.

Valentin Hossu-Longin s-a nascut pe 21 iulie 1939, la Bucuresti. A fost casatorit pana in 1980 cu Lucia Hossu-Longin, cunoscuta publicului din Romania pentru reportajele din serialul "Memorialul Durerii" de la TVR.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, „drumul printre nori”- antena3.ro

A recunoscut in 2006 ca a colaborat cu Securitatea si ca a dat note informative in perioada comunista.

 

Citește-ne pe

TAGURI
Life
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI