Vasile Mihalachi, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Vaslui, a murit în această dimineaţă. Conform Vremea Noua, fostul parlamentar de Vaslui se lupta de ani buni cu o boală necruţătoare.

Mihalachi a intrat în comă şi a fost adus de urgenţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă, fiind intubat la Reanimare. Ana Rinder, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă, este cea care a dat vestea tristă şi  a spus că „A murit omul care s-a bătut pentru modernizarea spitalului nostru şi noi, din păcate, nu am putut să îl salvăm”.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Toţi cei care l-au cunoscut regretă dispariţia lui Vasile Mihalachi. „Regret enorm dispariţia dintre noi a dlui Vasile Mihalachi. A fost un om extraordinar, un vasluian cu suflet mare, cum nu era altul. Dumnezeu să-l ierte!”, a spus, şocat de veste, Eduard Popica, prefectul judeţului Vaslui.

Vasile Mihalachi urma să împlinească 71 de ani. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si