Indiferent de sezon, marea te cheama la ea! Dar ce te faci cand, in afara de o plimbare romantica, vama veche nu este prea ofertanta? "Ne asteptam sa ne distram aici, dar am realizat ca nu e sezon si e un loc gol, asa ca ne bucuram de litoral si cam atat", spun ei.
 
DEZAMAGITI DE VAMA VECHE?
 
Tinerii din imagini  au venit din Cehia, special pentru farmecul din Vama Veche. Se asteptau sa gaseasca aceeasi forfota din plin sezon, in schimb, tinerii au fost dezamagiti! In afara de zgomotul valurilor, nimic nu are un aer rebel, iar barurile si cluburile au obloanele trase. 
 
"Toata lumea ne-a spus ca Vama Veche este locul in care te poti distra si zilele si noptile", spun ei. 
 
Desi usor plictisiti, tinerii au descoperit partea buna a vamii, in aceasta perioada. Preturile sunt extrem de mici. "Am luat pranzul acum si a fost ieftin.15 lei pentru masa de pranz", spun turistii. 
 
30 DE LEI, O NOAPTE IN VAMA
 
"O camera twin, doua paturi fara baie, tariful momentan 60 de lei per camera, doua persoane cuplu sau doi prieteni cu 30 de lei pe pat mi se pare destul de convenabil"
, spune un receptioner. 
 
Nici hotelurile de lux din Vama Veche nu au preturi de speriat, ba din contra. "O camera dubla in vila este 152 de lei cu mic dejun inclus", explica si managera unui hotel. 
 
Asadar, daca vreti o escapada relaxanta si pe bani putini... nu ezitati! Marea este cel mai bun tratament anti-stres.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si