Close sidebar
Close sidebar

A primit o sumă uriașă de bani după ce a găsit o cameră video în detectorul de fum din dormitor

O tânără de 25 de ani a primit despăgubiri de peste 2,7 milioane de dolari din partea unui tribunal din New York după ce a descoperit că a fost spionată ani de zile cu o cameră video amplasată în detectorul de fum din apartament.

Sorin Negru,

Victima a fost spionată timp de trei ani 

[Sursa foto: NY Post]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Femeia originară din Columbia a fost spionată timp de mai mulți ani de șeful ei, care amplasase o cameră video în detectorul de fum din locuința tinerei.

Citește și: Tradiția de a fura mireasa a luat o întorsătură neașteptată, la Buzău! Poliția a intervenit imediat. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu tinerii care au intrat în jocul mirilor

Michael Esposito, în vârstă de 35 de ani, a înregistrat „sute” de videoclipuri nud cu Kelly Andrade, în vârstă de 25 de ani, potrivit NY Post.

După ce tânăra a găsit camera ascunsă în dormitorul ei, patronul a încercat să-i spargă ușa de la apartament ca să-și recupereze camera-spion.

Citeste si: Tânără în vârstă de 14 ani, însărcinată în șase luni, și un bărbat de 68 de ani, atacați de un urs, în județul Brașov. Care este starea de sănătate a celor două victime- kanald.ro

Citeste si: Absolventă de Medicină, moartă după o plimbare cu motocicleta în Bistrița-Năsăud- wowbiz.ro

Citeste si: Secretele demult pierdute ale adevăratului Prim Război Mondial ies la lumină. Arheologii au aflat ce s-a întâmplat acum 3.000 de ani- antena3.ro

Judecătorii americani l-au obligat pe managerul lanțului de fast-food să-i plătească victimei 2,78 milioane dolari după s-a dovedit că acesta stocase "sute de imagini nud” cu angajata proprie.

Cameră video ascunsă într-un detector de fum

Femeia și-a dat seama că ceva este în neregulă după ce a sesizat mișcări ușoare ale detectorului de fum. Ceea ce se întâmpla, de fapt, era că patronul-spion încerca să regleze imaginea.

Cameră video ascunsă într-un detector de fum

[Sursa foto: NY Post]

Patronul a fost arestat în 2021 sub acuzația de supraveghere ilegală, o infracțiune pedepsită cu până la patru ani de închisoare.

Procurorul districtual din Staten Island și un judecător din Staten Island i-au permis lui Esposito să rămână în libertate, cu condiția ca acesta să fie supus consilierii și să respecte doi ani de probațiune.

Victima nu consideră că decizia tribunalului american este dreaptă.

„Nu este suficient pentru toată situația prin care am trecut în acești trei ani. Nu este suficient”, a spus Kelly Andrade pentru The Post înainte de a izbucni în lacrimi.

„Răul pe care mi l-a provocat este ireversibil”, a adăugat femeia.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI