Close sidebar
Close sidebar

Accident cumplit în Sălaj. Doi soți și-au pierdut viața după ce mașina s-a lovit de o autoutilitară

Fiica celor doi soți, în vârstă de opt ani, se afla pe bancheta din spate. Accidentul a avut loc marți după-amiază, pe DN 1H Jibou-Șimleu Silvaniei, în zona localității Mirșid.

Diana Bostan,

Accident Sălaj


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un cuplu din Sălaj a avut parte de un sfârșit tragic. Loganul lor s-a ciocnit de o autoutilitară care venea din sens opus.

Fetița lor de opt ani se afla pe bancheta din spate

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, accidentul a avut loc pe DN 1H Jibou-Șimleu Silvaniei, în zona localității Mirșid, județul Sălaj.

Din informațiile furnizate de Inspectoratul General al Poliției Române, în accident a fost implicat un autoturism logan și o autoutilitară ce transporta piatră.

Fetița de opt ani a fost transportată de urgență la spital.

Citeste si: Octavian este tânărul de 22 de ani decedat în accidentul din Argeș: "O inimă bună a încetat să mai bată!"- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Citeste si: Accident grav în județul Alba, între un autoturism și o automacara. FOTO

Polițiștii fac în continuare cercetări

Conducătorul autoutilitarei, este un bărbat de 56 de ani, din Zalău. El a fost testat de polițiști și a reieșit că nu consumase alcool.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cauzei și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Citeste si: Un TIR încărcat cu mobilă s-a răsturnat pe un drum din Olt. Șoferul a ajuns la spital

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI