Doua masini s-au ciocnit extrem de violent si patru persoane au suferit rani grave, iar traficul este restrictionat in zona. Se circula pe o singura banda pe fiecare sens, pe langa axul drumului.

Potrivit IJP Prahova, accidentul s-a produs din cauza neacordarii de prioritate, atunci cand o masina circula dinspre Ploiesti si a incercat sa vireze la stanga, catre Plesa, moment in care s-a lovit violent de o alta masina

care circula regulamentar, din sensul opus.

O persoana din prima masina si alte trei din cea de a doua, au suferit rani grave in urma impactului devastator, iar doi dintre raniti au ramas incarcerati intre fiarele contorsionate. ISU Prahova a trimis la locul accidentului un echipaj de pompieri, descarcerarea si o ambulanta SMURD.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Trei dintre victime au fost transportate la Spitalui Judeteam de Urgente Ploiesti. La fata locului se fac cercetari pentru a se stabili circumstantele in care s-a produs accidentul.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si